I de kolde og mørke vintermåneder er det let at drømme sig væk til sommer, sol og store ferieoplevelser. Men hvor skal man egentlig tage hen som børnefamilie? Læs med her – vi har samlet 5 af vores favoritsteder for hele familien.


1. Outrigger Mauritius Beach Resort

skønne Mauritius kan I opleve en dejlig og gæstfri atmosfære på det afslappede og elegante resort Outrigger Mauritius Beach Resort. Hotellet ligger i det smukke og kuperede område Bel Ombres og er opført som en sukkerplantage fra det 17. århundrede. Med stort udbud af både land- og vandaktiviteter samt fire swimmingpools, børneklub, massage og spa er der fornøjelser for hele familien.

Værelserne er på minimum 63 m2, alle med altan eller terrasse og udsigt mod havet. Børnefamilier kan vælge specifikke familieværelser med separat børneværelse, så hele familien kan bo sammen. Til måltiderne kan I vælge mellem tre restauranter, der hver har deres kulinariske koncept, så også her er der noget for enhver smag.

Læs mere om rejsen her.

2. The Sands Khao Lak by Katathani i Thailand

The Sands Khao Lak by Katathani i Thailand er et skønt og familievenligt resort beliggende direkte til stranden. Med aktiviteter og faciliteter for voksne og børn i alle aldre er det oplagt til en skøn vinterferie for hele familien.
Hotellet ligger de i smukkeste omgivelser direkte ved stranden og samtidigt i gåafstand til det rolige Khao Lak med lokale restauranter og butikker. Derudover byder hotellet på intet mindre end 5 swimmingpools, der er inddelt i to poolområder i midten af hotellet – også her er der taget højde for alle aldersgrupper. Mens det ene poolområde består af en stor familiepool med børnepool og en lille rutsjebane, ligger det andet lige ned til stranden med swim-up bar, en roligere atmosfære og direkte udsigt til havet.

Skal der mere fart over feltet tilbyder hotellet bl.a. børneklub, tennisbane, fitness center, strandvolley vandsport samt spa og udendørs massage. Når sulten melder sig, er det store spørgsmål blot, om menuen skal stå på ”alt godt fra havet” eller internationale og traditionelle thai-retter.

Læs mere om The Sands Khao Lak her.

3. Island i nordlys

På Island er mulighederne mange, og på en kør-selv-ferie kan I helt selv bestemme, hvad I vil se og I hvilket tempo – derfor er Island oplagt som en vinterrejse for hele familien. I Minniborgir på Sydisland bor I i hyggelige træhytter for op til 9 personer med egen udendørs spa på terrassen, hvorfra I kan nyde udsigten til det fantastisk spektakulære nordlys.

Hytterne i Minniborgir er et perfekt udgangspunkt til at opleve det sydlige hjørne af Island med ”Den Gyldne Cirkel” og sydkysten. Derudover er der restaurant tilknyttet stedet og mulighed for at ride på islandske heste eller komme på jeeptur.

Vil du opleve Island i nordlys?

4. Centara Grand Resort & Spa Maldives

Centara Grand Resort & Spa på Maldiverne er der dømt luksus og førsteklasses oplevelser for både par og familier. Resortet ligger på en smuk ø i den sydlige Ari atol, hvor I flyver til med vandfly fra lufthavnen i Male. Her funkler havet i turkisblå farver, og stranden byder på pudderblødt hvidt sand.

Området er kendt for snorkling og dykning i verdensklasse, og på resortet kan I snorkle direkte fra stranden til husrevet, som er kendt for at være et af de bedste på Maldiverne. Foruden All Inclusive er der også fem spændende udflugter og spa-kredit inkluderet i prisen.

I kan vælge at bo i en villa ved stranden mellem vajende palmer eller i en villa på pæle over lagunen. Her er der direkte adgang til det indbydende og lune vand. Vælg mellem tre lækre restauranter, der alle byder på veltilberedt mad til glæde for både børn og voksne.

Drømmer du om Maldiverne?

5. Safari i Kenya

Besøg tre af Kenyas nationalparker og oplev store vandrende elefantflokke, fugleliv, flodhestefamilier samt Masai Maras endeløse savanne. Undervejs bor I på 3 forskellige lodges i Amboseli, Lake Naivasha og Masai Mara, der alle er beliggende tæt på savannen. Alle tre lodges har et højt serviceniveau, lækre hytter og god mad. Fra lodgen kører I tidligt afsted på safari for at få et glimt af de vilde dyr i eget habitat – se giraffen spise af øverste etage, flodhestene vippe med ørerne i floden eller antiloperne i fuld firspring.

Skal ferien forlænges, kan rejsen kombineres med badeferie ved det smukke Indiske Ocean, hvor svajende palmer, turkisblåt vand og kridhvide strande kan nydes som afslutning på et fantastisk eventyr.

Læs mere om rejsen her.

Vil du høre mere om et af disse rejsemål eller høre vores andre forslag til, hvor vinterferien kan gå hen, kan du kontakte os på ferie@profilrejser.dk eller på telefon 77 33 55 00.