Dybt inde i junglen i det smukke Thailand findes en camp ved navn Elephant Hills, og det er ikke en hvilken som helst camp. Det er nemlig en elefant-camp, hvor man som turist kan bo i luksussafaritelte inde i junglen og leve tæt med de elefanter, som er i pleje her. Med hjælp fra de indtægter, som overnattende gæster lægger i kassen, kan Elephant Hills medvirke til at give elefanterne et hjem. Samtidig sørger elefantpasserne, de såkaldte mahoutter, for kærlighed og omsorg samt masser af mad og ernæring til dyrene.

På Elephant Hills kan du blive elefantpasser for en dag, og alt omkring elefanterne er på deres præmisser. Vær med til at bade, fodre og kæle om de legesyge og tillidsfulde elefanter midt i det sydlige Thailands jungle. Her kan de 12 elefanter frit bevæge sig rundt, hvor de lever et stressfrit og fredeligt liv i et hjem, som er lig med deres naturlige omgivelser med tilstrækkelig plads og frihed.

Hjælp med at vaske Asiens største landdyr, som selv klarer den beskidte del af badet, hvor de boltrer sig og nyder livet i den store mudderpøl. Bagefter kan du være med til at skrubbe dem rene med kokosfibre, som er godt for elefanternes hud, inden dyrene igen slippes løs i det store område, hvor de frit kan interagere og græsse.

Efter en dag som elefantpasser overnatter du i luksussafaritelte i junglen og slutter evt. opholdet af med en nat eller to ude på Cheow Larn-søen, den såkaldt flydende Rainforest Camp. Her får du din egen kajak til rådighed, som ligger i vandet ude foran hver hytte, så du let kan tage på opdagelse i søen. Herude er der desuden fantastisk mulighed for at trække stikket ud og nyde stilheden og naturen ude på søen.

Efter tekst af Michael Strøm Eriksen