I Khao Sok Nationalpark i Sydthailand findes Elephant Hills, der er det helt rette sted at tage til, hvis du vil tæt på Thailands jungle og spændende dyreliv. Her vågner du op midt inde i den frodige regnskov med majestætiske bjerge i horisonten. Tilbring dagen med at gå på opdagelse i den grønne jungle eller skab nye venskaber med stedets 12 asiatiske elefanter. Hos Elephant Hills får du det bedste af to verdener: komfortabel luksusophold og autentiske jungleeventyr.


Bo i luksustelte i Elephant Hills

Elephant Hills er Thailands første campingsted med luksustelte, der ligger i Khao Sok nationalpark i Sydthailand. Her får du den vilde jungleoplevelse samtidig med at du kan komme helt tæt stedets 12 asiatiske elefanter, naturligvis på en respektfuld måde. I teltene er der indlagt elektricitet og rigtige senge, der gør, at oplevelsen bliver ekstra komfortabel, selvom du befinder dig inde i junglen. Elephant Hills befinder sig få timer fra populære destinationer som Phuket, Krabi og Khao Lak, hvor rejsen således let kan kombineres med landets populære hvide sandstrande.

Den ultimative jungleoplevelse

Når du ikke beskæftiger dig med de legesyge elefanter, kan du sejle ned ad floderne, gå på opdagelse i regnskoven, samt besøge lokale markeder i Khao Sok. Der tilbydes ture med lokale guider, der fortæller om regnskovens rige dyre- og planteliv. I lejren findes også en hyggelig restaurant samt en bar med en fantastisk udsigt. Ved at bo hos Elephant Hills er du med til at sikre, at elefanterne har et trygt og godt hjem, hvor der bliver passet godt på dem. Elefanterne spiser også godt hos Elephant Hills, hvor de bruger 16-18 timer om dagen på at spise!

Elefanten er et helt særligt dyr

Elefanter er omsorgsfulde, intelligente, fyldt med følelser, og kan sågar græde. Når en elefant dør, så sørger resten af gruppen over tabet i dagevis. Ligeledes hjælper alle til med at passe flokkens unger. Hos Elephant Hills lever elefanterne i deres naturlige miljø med masser af plads, skov og mudderbade. Her kan du komme helt tæt på disse fantastiske dyr med nationalparkens Elephant Experience, hvor du kan bade, fodre og skrubbe elefanterne med kokosfibre. Derefter kan du nyde synet af elefanterne, der lever deres dagligdag i de helt rigtige omgivelser. Se dem for eksempel bade og sprøjte mudder på sig selv, hvilket de gør for at beskytte deres tykke hus mod solen. En naturlig solcreme, om man vil.

Elefantvelfærd

Asiatiske elefanter er udrydningstruet, og antallet er skønnet til, siden det 20. århundrede, at være faldet fra ca. 100.000 til omkring 5000.  Elefanter er desværre blevet brugt som turistunderholdning og hård arbejdskraft i mange år. Dette er mange blevet mere bevidste om, og flere lande har lavet forbud mod eksempelvis elefantridning.  Dette er ligeledes forbudt hos Elephant Hills, der i stedet tilbyder denne langt mere respektfulde måde at møde elefanterne på. De 12 elefanter der bor på stedet er tidligere arbejdselefanter, som vil have svært ved at klare sig selv. Hos Elephant Hills har de et trygt hjem i naturlige rammer, hvor der bliver passet godt på dem. “Det er helt unikt at besøge Elephant Hills, da man oplever dyrenes velfærd, og kommer helt tæt på så stort et dyr. Alt sammen på elefantens præmisser. Her kommer elefanten før mennesket”, forklarer vores rejsekonsulent, Rikke.

 

Hjertet på rette sted

Hos Elephant Hills opfordres der naturligvis til, at man ikke køber produkter med elfenben eller støtte nogen, der bruger elefanter til at tigge. Udover at passe godt på disse fantastiske skabninger, har Elephant Hills andre gode projekter man kan beskæftige sig med. Disse inkluderer Children’s Project, for områdets skoler og dets børn, og Wildlife Monitoring Project, der holder øje med regnskovens dyreliv.

Vil du til Elephant Hills?

Elephant Hills tilbyder kun få telte i området for at sikre et autentisk ophold på campen, og derfor er det vigtigt at få booket i god tid, hvis man vil opleve denne unikke camp midt inde i Thailands jungle. Send en uforpligtende rejseforespørgsel her eller ring til os på 77 33 55 00 for at høre mere.