Går du også en stor bue uden om Thailand i lavsæsonen, fordi du er bekymret for, hvad der populært kaldes for regntiden? Du er ikke den eneste. Læs med her og find ud af, hvor meget det rent faktisk regner, og hvorfor Thailand i lavsæsonen er helt fantastisk.


Hvornår er det bedst at rejse til Thailand?

De fleste tror, at Thailand kun er en vinterdestination – altså at man kun kan rejse i vintermånederne for at være sikker på sol og godt vejr. Det er ikke helt korrekt. Faktisk er det sådan, at du kan rejse til Thailand hele året rundt – du skal blot være opmærksom hvor i Thailand, du tager til.

Få her et hurtigt overblik over Thailands forskellige sæsoner:

Et kig ind bag facaden

Tager du til Thailand i de mindre efterspurgte perioder vil du opleve, at du får et unikt indblik i den thailandske kultur. Du vil se, hvordan de lokale thaier lever deres liv, når gaderne ikke er overrendt af turister. Samtidig vil du lettere kunne komme tæt på de lokale thaier i byen, på hotellet og restauranterne, fordi de har bedre tid til at servicere dig. Udnyt det og få de gode tips til restauranter, markeder eller de skjulte strande.

Og hvad med vejret?

Lad os sige det, som det er – det regner mere i lavsæsonen end i højsæsonen. Men det regner måske et par timer sent om eftermiddagen, aftenen eller natten, og resten af tiden er vejret ganske glimrende. Du skal i hvert fald ikke bekymre dig om din tan. Ofte stopper regnen lige så hurtigt, som den startede – og det medfører nogle helt andre fordele, som at alting f.eks. er friskt og frodigt.

Frodigt, friskt og farverigt

De fleste er måske bekendte med, at der i Thailands lavsæson kan forekomme mere nedbør end i højsæsonen. Og primært derfor vælger folk at holde sig fra det skønne land i lavsæsonen. Men det er en kæmpe skam – for netop i denne periode blomstrer alting op! De tropiske skove er lidt grønnere, luften er lidt friskere og farverne er lidt stærkere.

Perfekt til småbørnsfamilier

Rejser I med små børn, behøver I ikke  spekulere på konstant at skulle våge over deres tid i direkte sol. Netop fordi solen ikke brænder direkte igennem, vil ungerne i længere tid kunne opholde sig på stranden og i vandet. Alligevel er der ingen grund til at bekymre sig over, hvorvidt man kan få sig en lækkerbrun kulør – solen skinner, den er bare mere mild.

Få mere for pengene

Når efterspørgslen falder, sætter luftfartsselskaber og hoteller deres priser ned. Det betyder, at du kan rejse billigere i denne periode, men også at du får langt mere for pengene. Du vil rent faktisk kunne bo på de helt lækre hoteller ud til stranden for meget rimelige priser. Samtidig er der gode chancer for at hente ekstra fordele på hotellerne i form af eksempelvis gratis massage, middage på stranden eller gratis opgradering af værelser.

Hav det hele for jer selv

Glem alt om at kappes med de andre turister om de gode solspots ved poolen, de bedste restauranter eller plads på de populære udflugter. Når du rejser i lavsæsonen kan du slentre rundt på de lækre strande i ro og mag og spise frokost direkte ud til havet. Det er lettere at suge alle de spændende indtryk til sig, når ikke alt for mange turister forstyrrer oplevelsen.

Er du interesseret i at komme til Thailand i lavsæsonen? Og vil du have flere god råd og tips? Kontakt en af vores rejseeksperter på ferie@profilrejser.dk eller send en uforpligtende rejseforespørgsel.

 

Se vores aktuelle rejseforslag til  Thailand her – men husk, at vi også skræddersyr rejser, så du kan få præcis den rejse, du drømmer om.