”Nu skal du tage din mand i hånden, kigge ham i øjnene og gentage efter mig”, sagde den amerikanske præst. Jeg kunne høre min 17-årige datter Amalie fnise bag mig. Et stort smil bredte sig over min mands ansigt, og han måtte også anstrenge sig for ikke at grine. Vi stod i Little White Wedding Chapel lidt uden for hovedgaden The Strip i Las Vegas, og min mand Lars og jeg var ved at forny vores bryllupsløfter.


 

Mange par har gjort det før Tina og Lars. Stået ved alteret i Las Vegas og svoret at elske og ære hinanden i medgang og modgang til døden dem skiller.

Nogle har ladet sig vie af Elvis, Marilyn Monroe eller Michael Jackson, nogle har ladet sig vie i en gondol på Venedig-hotellets smukke kanaler, mens andre har valgt den hurtige løsning; et drive-in bryllup. For alt kan som bekendt lade sig gøre i den neonoplyste kasinoby, Las Vegas.

Tina og Lars blev ikke gift, for det var de allerede. Til gengæld valgte de at forny deres bryllupsløfter til hinanden i spillebyen…

 

Vi kom på ideen om at forny vores bryllupsløfter i Las Vegas, da en ven fik det i 50-års fødselsdagsgave. Jeg syntes, at det var en sjov idé, og Lars var straks med på den. Vores to piger var desuden ikke med til vores bryllup, og derfor syntes vi, at de passende kunne tage del i denne oplevelse med os i stedet.

 

 

Vi havde planlagt hele aftenen med afhentning i limousine kl. 18 efterfulgt af bryllupsløftefornyelse og middag på den fine, japanske restaurant Nobu kl. 20. Pigerne havde dog kun fået at vide, at vi skulle ud at spise. Derfor blev vi nødt til at sige til dem, at middagen var rykket frem til kl. 18, da en lang, hvid limousine rullede forbi lobbyen 2 timer tidligere end aftalt.

Da limousinen kom tættere på, pegede jeg på den og sagde til pigerne ”vi skal ind i dén”. ”Nej det er løgn!” sagde begge piger skeptisk, som begyndte at undre sig over, at der stod ”Little White Wedding Chapel” på siden af den. Inde i limousinen begyndte vores hemmelige plan langsomt at gå op for pigerne, og da de forstod, hvad der skulle ske, kunne de slet ikke stoppe med at grine. Det var et skønt øjeblik!

 

Vi kørte hen til den såkaldte kirke, og limousinen parkerede under en lofthvælving med blå himmel malet på. Vi gik ind, alt blev hurtigt gjort klart, og før vi havde set os om, stod vi foran den amerikanske minister med hinanden i hænderne, mens pigerne grinte bag os.

 

Efter selve ceremonien fik vi mulighed for at få taget nogle bryllupsbilleder – i ægte Las Vegas-stil. Vi kom ud i en have fuld af plastikblomster og kunstigt græs, hvor vi blev guidet til at få taget de bedste bryllupsbilleder, mens alle ihærdigt forsøgte at holde de store latterkramper tilbage.

 

Efter oplevelsen i Little White Wedding Chapel gik turen til en helt anden verden på Nobu Restaurant, der er en mørk og sofistikeret indrettet gourmetrestaurant. Her nød vi en dejlig japansk middag og satte derefter kursen mod vores hotel.

Hele dagen blev for os alle uforglemmelig og et herligt ferieminde. Helt bestemt en oplevelse, som kan anbefales!