Mette Helena på Bali

Blogger, tv-journalist og indretningsekspert Mette Helena er på Bali med sine to børn og mor fra d. 16. juli til 11. august 2018. Undervejs deler Mette Helena ud af sine oplevelser, gode tips og feriebilleder på sin Instagram-profil @mettehelena. Rejsen er et gensyn med Bali, som Mette Helena første gang besøgte i 1993 med sin mor og igen i 1996. Mette Helena glæder sig til at vise Bali frem til sine børn og forhåbentlig give dem den samme oplevelse, som hun selv havde med sin mor.

Mette Helena rejser rundt i Bali og bor undervejs på 7 forskellige hoteller alt sammen planlagt, arrangeret og sponsoreret af Profil Rejser– fra strandvillaer direkte ud til havet til hoteller dybt inde i regnskoven. Der vil være luksus og autentiske oplevelser, og netop fordi familien rejser rundt, vil der være rig mulighed for at opleve den balinesiske kultur.

 

 • Rejseplanen

  Mette Helena med families rejseplan ser således ud:

  21.-24. juli: Pejarakan, ophold på Menjangan Dynasty Resort

  24.-27. juli: Lovina, ophold på Puri Bagus Lovina

  27.-31. juli: Ubud, ophold på Maya Ubud

  31.-4. august: Gili Air, ophold på 7 Seas Cottage

  4.-8. august: Nusa Lembongan, ophold på Mahagiri Resort Nusa Lembongan

  8.-10. august: Sanur, ophold på Mercure Resort Sanur

Følg med og deltag i massevis af konkurrencer

Mens Mette Helena er afsted på sin skønne rejse rundt i Bali, er der rig mulighed for at få fat i de bedste rejsetips og erfaringer, som hun gør sig undervejs. Følger du hashtagget #profilrejser og #mettehelenapåbali ser du alle hendes opslag, hvor der bl.a. vil være mulighed for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr.  Via vores nyhedsbreve og denne blog vil der være rapporter undervejs fra østens solrige. God fornøjelse!

Foto af Tina Borgsmidt