Thomas rejste sammen med sin kone på en uges krydstogt i Caribien med rederiet Costa Cruises Her kan du læse om, hvorfor Thomas mener, at det uden tvivl er en oplevelse værd.


Et flydende hotel

Fra det øjeblik du træder ombord på krydstogtet, skal du ikke længere bekymre dig om en eneste ting selv. Ruten er sat, suiterne er klar og restauranterne valgt. I de næste dage venter oplevelser forud – både til vands og på land.

Mens skibet bringer dig fra destination til destination, kan du læne dig tilbage og nyde de mange faciliteter ombord.

 

Brug dagen ved poolen, deltag i forskellige undervisninger for eksempel i dans, benyt træningsfaciliteterne eller forkæl dig selv i spa. Om aftenen underholdes du af alt fra trylle- til broadwayshows, talentkonkurrencer og komikere.

Alt dette sker, mens du bevæger dig mod den næste destination.

Fordelene ved krydstogt? Thomas svarer:

  • Hver morgen står du op til en unik udsigt fra kahytten, hvor du kan nyde din morgenkaffe til en betagende udsigt over det dybblå hav.
  • Du pakker kun ud én gang, og stadig får du lov at opleve forskellige destinationer.
  • Der er roomservice og alle de faciliteter, du behøver, på et sted.
  • Et utal af muligheder til at gøre netop det, du vil – det eneste, du skal, er blot at vælge.

En fantastisk rute

Undervejs besøgte skibet øerne Martinique, Guadeloupe, Antigua, Den Dominikanske Republik og St. Kitts. Mens Antigua bød på i alt 365 strande dvs. en strand til hver dag i et helt år, gav Guadeloupe med sine mange markeder et indblik i det lokale liv.

Selv var Thomas helt vild med Martinique grundet dets natur. På denne vulkanø oplevede de både frodig regnskov, flotte vandfald og smagen af eksotiske frugter.

Profil Rejser, Rosenørns Allé 29, 1970 Frederiksberg C

Her bor vi

Hvorfor Caribien? Thomas svarer:

  • Eksotiske øer med flot natur og interessant kultur.
  • Venlig befolkning.
  • Godt vejr og høj badevandstemperatur – højsæsonen i Caribien er november-april.

Et utal af muligheder

Vælg mellem at bliv på skibet og dyrk tidligere nævnte aktiviteter eller gå i land på de eksotiske øer og tag på udflugt – enten skibets eller på egen hånd. På et krydstogt med Costa i Caribien er det således muligt at tilpasse tempo og aktivitetsniveau til eget behov – om du er til afslapning, en lille tur eller en større udflugt.

Thomas og konen valgte at gå i land på hver af øerne for blandt andet at udforske naturen, men også for at besøge både bananplantager og romdestillerier.

”Det eneste minus med krydstogtet er, at man skal holde sig selv i ørerne for ikke at spise og drikke for meget, for man kommer bare til at betale regningen, når man kommer hjem – altså i kilo,” siger Thomas med et smil på læben.