Forestil dig at rejse hele jorden rundt. Èn rejse, 113 dage, 27 lande og 40 byer. Fra pulserende storbyer og høje skyskrabere til uspolerede naturlandskaber og kulturelle seværdigheder. Et World Cruise lader dig opleve hele verden med kontraster og kulturoplevelser, og derfor er et World Cruise den ultimative oplevelse for dig, der elsker at opleve, nyde og udforske.


Mod verdens mest uspolerede og fjerne egne

Et World Cruise er for dig, der er nysgerrig på hele verden. Det er for dig, der vil opleve alle de forunderlige og magiske steder, verden byder på. Men et World Cruise er også mere end det. For udover alle de store metropoler i verdens lande lader et World Cruise dig også komme til nogle af verdens fjerneste og mest uspolerede egne.

På Costa Deliziosas’ World Cruise lægges der f.eks. til ved Påskeøen – en af verdens mest isolerede øer kendt for de forhistoriske stenstatuer, vilde heste og fantastisk frodige natur. Og videre går rejsen til den vulkanske øgruppe Pitcairn, der er britisk territorium, men som med sine blot 50 beboere er blandt verdens mest isolerede samfund.

Dagene til søs

En stor del af et World Cruise er naturligvis dagene på havet, og for nogle kan det virke længe at skulle opholde sig på et skib i flere dage. Det tager f.eks. 5 dage at krydse Atlanterhavet, men faktisk er dagene på havet en kærkommen mulighed for at komme ned i tempo, slappe af, læse en god bog og ikke mindst fordøje alle de indtryk, som et World Cruise giver.

Højt serviceniveau

Noget af det bedste ved at opleve verden til søs er servicen ombord, og særligt på de længere krydstogter lærer du besætningen ombord godt at kende. Her kan du for alvor mærke, hvordan der bliver gjort det ypperste for at imødekomme hver enkelt gæsts behov. På Costas skibe møder du også et højt serviceniveau. Her bliver der kræset om hver enkelt gæst fra morgen til aften, og uanset hvor du bevæger sig hen på skibet, er der et stort udbud af underholdning og musik. Vil du hellere have lidt fred og ro, kan du trække dig tilbage til kaffesalonen, biblioteket eller nyde udsigten til det blå hav fra panoramabaren. Det er helt op til dig, hvordan du vil nyde rejsen mellem de spændende lande.

Luksuriøs og afslappet rejseform

Der er noget ganske afslappende og bekvemt i kun at skulle pakke ud én gang, selvom man er på jordomrejse. Og sådan er det på krydstogt. Mens skibet og ens private kahyt fungerer som en fast base, kan et World Cruise opleves som om, at verdens fantastiske lande decideret kommer til én. Alt er så nemt og bekvemt på krydstogt. Og mens skibet transporterer dig fra det et verdenshjørne til det andet, kan du spise på ethvert tidspunkt, vaske tøj ombord, komme på internettet og holde kontakten med dem derhjemme og nyde godt af de mange faciliteter og underholdningstilbud ombord.

Vil du høre mere om World Cruises, kan du kontakte vores krydstogtsafdeling på krydstogt@profilrejser.dk eller på telefon 70 200 100. De vil altid gerne være behjælpelig med at svare på spørgsmål eller rådgive dig til den perfekte rejse.