”Det er ikke ofte, at naturen er så smuk, at jeg har svært ved at koncentrere mig om mit spil”, fortæller golfekspert Patricia Alvarez. Ikke desto mindre var det, hvad hun oplevede på sin golfrejse til Thailand denne sommer. Læs hendes oplevelse med at spille golf i Thailand her:


Min rejse til Thailand opfatter jeg som lidt af et golfeventyr. Jeg har nemlig besøgt det mest fantastiske golfområde i Thailand – ukendt for mange danskere, heriblandt mig selv. Og jeg vil så gerne have, at flere får glæde af det!

Mit såkaldte golfeventyr begyndte ombord på Thai Airways’ Premium Economy-klasse, hvor den gode komfort betød, at jeg ankom afslappet og veludhvilet til Bangkok. Jeg var således motiveret og frisk til spille golf og suge en masse nye indtryk til mig.

Vi startede med at køre direkte til en golfbane lidt uden for Bangkok på vej mod Pattaya. Her findes Thai Country Club, der råder over et dejligt klubhus med tilhørende restaurant og ikke mindst baner i høj klasse. Da temperaturen nåede højt op, var det virkelig dejligt at få meget kørsel i buggy samt at få hjælp fra nogle fantastiske caddies.

Herfra gik turen til Khao Yai, som er beliggende ca. 3 timers kørsel nordøst fra Bangkok. Allerede undervejs kunne jeg mærke en anden luft – en køligere og frisk vind. Herude findes en ro og stemning, som giver de bedste forhold for en golfrejse. Jeg var virkelig forventningsfuld til de næste dages golf her.

Vi blev indkvarteret på det moderne Kirimaya Golf Resort, der med sin placering i den frodige jungle gjorde, at alt var friskt, frodigt og grønt. Vi spillede Kirimaya Golf og Mountain Creek, og samtlige 18 ud af de 27 huller var udfordrende, alene fordi den fantastiske udsigt var så svær at holde øjnene fra.

Da jeg befandt mig her midt blandt bjerge og dale, så forstod jeg, hvorfor området kaldes for det toscanske Thailand. Khao Yai er et fantastisk sted for golfentusiaster, og jeg vil helt sikkert tilbage en dag, og opleve alt det, som jeg ikke nåede på denne tur. Heriblandt to vingårde og en nationalpark, hvor der efter sigende lever vilde elefanter, bjørne, tigre og slanger.

På vej hjem nåede vi desuden at spille banen Summit Windmill Golf, der ligger helt tæt på lufthavnen, og som derfor var perfekt at spille på afrejsedagen, inden vi skulle med fly hjem til København. Alle 3 baner, som vi spillede i kort kørsel fra Bangkok, var forskellige i design og omgivelser, og jeg må virkelig indrømme, at Thailand kan byde på perfekte forhold til en golfrejse.

Jeg er derfor meget enig i deres slogan: Thailand er AMAZING – både maden, befolkningen, naturen og golfbanerne!